Cellulite behandeling

Een pijnloze en snelle aanpak

Bent u op zoek naar een cellulite behandeling? Dan ben u bij Vela-Shape aan het juiste adres. Een overgrote meerderheid van de vrouwen krijgt in haar leven vroeg of laat te maken met cellulite. De meest voorkomende plekken zijn de gebieden rondom de heupen en dijen. Erg vervelend en het liefst wilt u hier zo snel mogelijk van af. Want wie wilt nu niet een mooie strakke huid? Gelukkig is er tegenwoordig een pijnloze en snelle behandeling, genaamd VelaShape. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk?

Hoe werkt een VelaShape cellulite behandeling?

De VelaShape is een behandeling die cellulite pijnloos kan verwijderen. Uw huid wordt behandeld met een apparaat dat gebruik maakt van een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van deze vier componenten maakt de VelaShape tot een effectieve snelle aanpak. Het resultaat van deze aanpak is een betere doorbloeding, verhoging van de huidelasticiteit en vetverbranding en is enorm effectief. Na slechts drie behandelingen zult u zien dat de cellulite al flink verdwenen zijn.

Geschikt voor verschillende delen van uw lichaam

Cellulite kan zich op verschillende plekken van uw lichaam vormen. De meest voorkomende plekken zijn de heupen, billen en de buik. De VelaShape cellulite behandeling is hier uitermate geschikt voor. Echter, deze behandeling is ook geschikt als u op zoek bent naar:

  • Een versteviging van uw huid
  • De omtrek van uw middel verkleinen
  • Het laten verdwijnen van vetzwellingen
  • Afvallen op verschillende specifieke plekken

De voordelen van deze behandeling

De VelaShape biedt u twee belangrijke voordelen. Het eerste voordeel is dat het zeer effectief is. Cellulite is na zes behandelingen al voor een groot deel verdwenen. En een behandeling vindt één keer in de week plaatst. Dit betekent dus dat u binnen zes weken u al resultaat ziet! Daarnaast is deze vorm van behandelen geheel pijnloos. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u voldoende water drinkt na de kuur. Voor de rest kunt u alle dingen blijven doen die u voorheen ook deed.

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie over deze cellulite behandeling? Dan kunt u natuurlijk altijd even langskomen in onze kliniek. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen, te mailen naar info@remove.nu of te bellen naar 085 – 800 5545. Onze deskundige medewerkers staan u maar al te graag te woord. Ga veel tevreden klanten voor en kies ook voor een cellulite behandeling bij Vela-Shape.